Дослідження архітектурних підходів до проектування невеликих функціональних веб-додатків - Юдін, І. О. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є архітектурні підходи до проєктування невеликих функціональних веб-додатків. Задачею дослідження є аналіз, розробка та впровадження ефективних методів і технік проєктування, які сприяють покращенню якості та продуктивності веб-додатків. Мета роботи – дослідження архітектурних підходів до проєктування невеликих функціональних веб-додатків, аналіз та порівняння існуючих методів і технік проектування, доскональне вивчення принципів роботи кожного з обраних підходів, розробка рекомендацій щодо впровадження найбільш ефективних архітектурних рішень, експериментальне створення власного функціонального веб-додатку та проведення тестування і оптимізації розробленого рішення. У процесі наукового дослідження застосовуються передові підходи сучасних технологій розробки програмного забезпечення, зокрема ті, що пов'язані з оптимізацією архітектури веб-додатків. Великий акцент приділяється розгляду різноманітних архітектурних стилів та методів, їх адаптації до потреб невеликих проєктів, а також інтеграції з існуючими системами. Основні напрямки дослідження включають аналіз існуючих архітектурних підходів, визначення ключових вимог до проєктування функціональних веб додатків та розробку рекомендацій щодо впровадження оптимізованих архітектурних рішень. В результаті дослідження розробляються та впроваджуються комплексні стратегії для проєктування та оптимізації невеликих функціональних веб-додатків. Це сприяє не лише покращенню якості та продуктивності розробки, але й забезпечує успішну інтеграцію змін у швидкозмінному середовищі веб-технологій.
Keywords: проєктування веб-додатків; покращенню якості веб-додатків; продуктивність веб-додатків