Дослідження алгоритмів машинного навчання для підбору рекомендацій музики з урахуванням уподобань користувача - Буценко, М. О. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення підготовчих робіт для дослідження щодо ефективності алгоритмів машинного навчання для підбору рекомендацій музики з урахуванням уподобань користувача, які приймають участь у процесі рекомендації контенту майже на всіх мультимедійних платформах. У результаті роботи була здійснена підготовча робота для подальшого дослідження та розроблена документація для майбутньої системи підтримки прийняття рішень.
Keywords: бібліотека; машинне навчання; медіа; музика; нейронна мережа; підбір рекомендацій