Математична модель управління рухом чотириколісного мобільного роботу - Злобін, О. С. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження математичної моделі управління рухом чотириколісним мобільним роботом. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується можливість планування маршрутів та виконання завдань мобільним роботом на території логістичного центру. Вирішення поставленого завдання передбачає розробку алгоритмів формування маршрутів колісного мобільного робота, які враховують особливості конструкції мобільної платформи та робочого простору, в якому функціонує робот. Розв'язання цього завдання дозволить мінімізувати витрати часу на переміщення об'єктів складування територією логістичного центру за допомогою розробки групи алгоритмів автоматичного управління траєкторій руху мобільного робота.
Mathematical Model of Movement Control for a Four-Wheel Mobile Robot
Keywords: алгоритм управління; мобільний робот; планування маршрутів; фізичне середовище