Нормативне забезпечення оцінювання якості програмного забезпечення - Сергієнко, М. П.; Фоменко, В. А.; Штефан, Н. В. (ХНУРЕ, 2020)
Оцінювання якості програмного забезпечення – найважливіший метод забезпечення їх якості. Оцінка якості програмного продукту може бути виконана з використанням ISO/IEC25040 и ISO/IEC 25041. ISO/IEC 25040 забезпечує стандартизований загальний процес оцінки для кожної зацікавленої сторони.
Keywords: Оцінювання якості; програмне забезпечення