Сучасні методи фотоніки для боротьби з злоякісними утвореннями - Обозна, В. П. (My University, 2019)
В атестаційної роботі розглянуті лазерні технології в лікуванні онкології, особливу увагу приділено терапії онкологічних патологій з використанням наноконтейнерів. Запропоновано оптимальні параметри лазера для терапії онкологічних патологій з використанням наноконтейнерів пористого кремнію. Проведено моделювання вихідних характеристик ітербієвого волоконного лазера.
Keywords: лазер; довжина хвилі; біотканина; наноконтейнер; кремній; лазерна хірургія