Анонімізація виборців в системі е-голосування з використанням корпоративних засобів - Левандовський, О. С.; Заболотний, В. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є розкриття особливостей системи е-голосування, яка реалізує політику багаторівневого контролю доступу, що включає принцип найменших привілеїв (Least Privilege Principle), розподіл обов’язків для запобігання монополізації контролю над системою (Separation of Duties) та модель нульової довіри (Zero Trust), яка виключає довіру до будь-якого учасника за замовчуванням.
Keywords: багаторівневий контролю доступу