Сучасний стан конкурентоспроможності вітчизняного ринку сільськогосподарського машинобудування на міжнародній арені - Сарибекян, М. С. (Право, 2018)
Стаття присвячена висвітленню сучасного стану конкурентоспроможності ринку сільськогосподарського машинобудування України. Проаналізовані проблемні питання, які заважають вітчизняним виробникам створювати конкурентоспроможну техніку та запропоновані шляхи їх вирішення. // The article is devoted to the coverage of the current state of competitiveness of the agricultural machinery market of Ukraine. The problematic issues that prevent domestic manufacturers from creating competitive equipment and the proposed ways to solve them are analyzed.
Keywords: конкурентоспроможність; ринок сільськогосподарського машинобудування; вітчизняна сільгосптехніка; машинобудування; господарсько-правове регулювання; competitiveness; market of agricultural engineering; domestic agricultural machinery; mechanical engineering; economic and legal regulation