Розробка структури цифрового осцилографу на базі ARDUINO UNO - Єрмашева, А. С. (ХНУРЕ, 2020)
Дана стаття присвячена розробці портативного цифрового осцилографа на базі мікроконтролера ATmega328. Автором було проведено критичний аналіз сучасних публікацій по темі досліджень, в ході яких були виявлені недоліки, до яких можна віднести: велика маса, габаритні параметри, незручність аналізу отриманих даних. Для усунення цих недоліків в статті запропонована структурна схема портативного осцилографа і обрані необхідні модулі.
Keywords: цифровий осцилограф; arduino uno