Досвід впровадження вебометричного рейтингу кафедр у Харківському національному університеті радіоелектроніки - Бєлянінова, Г. Г.; Гунько, М. А.; Ткачов, В. М. (Publishing Center “Sci-conf.com.ua” ®, 2022)
Наведено приклад розробки та впровадження вебометричного рейтингу кафедр у Харківському національному університеті радіоелектроніки та ефект від його застосування. Запропоновані показники адаптовано відповідно індикаторам світового рейтингу університетів Webometrics Ranking of World Universities. Метою складання рейтингу є активізація роботи кафедр з просування сайтів у мережі Інтернет.
Keywords: вебометричні показники; кафедра; рейтинг