Інфографіка як ефективний засіб навчання - Вовк, О. В.; Черемський, Р. А. (Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2017)
Розглянуто проблему ефективного використання інфографіки в умовах компетентнісного підходу. Проаналізовано класифікації й різновиди інфографіки, визначено характерні відмінності основних типів інфографіки: статичної та динамічної. Досліджено особливості використання різних видів інфографіки в навчальних виданнях, а також критерії оцінювання ефективності інформаційної графіки.
Keywords: інфографіка; навчальні видання; інтерактивність; критерії оцінювання інфографіки; компетентнісний підхід