Ігровий програмний застосунок у жанрі космічного симулятора. VFX та їх оптимізмція, механіки ворогів, UI - Черепко, Є. Ю. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок в жанрі космічного симулятора. Мета розробки – створення ігрового програмного застосунку від першої особи, який дозволяє будувати тактику гравцям під час вирішення проблем на космічному кораблі з можливості кооперативній взаємодії гравців. Метод рішення – середовище розробки Unreal Engine 5, Visual Studio 2022, Photoshop та Blender, мови програмування Blueprint та C++. У результаті розробки створено ігровий програмний застосунок, котрий має три режими – однокористувацький, розділений екран та онлайн кооператив. Гра дозволяє гравцям будувати стратегію для досягнення найкращого результату, розподіляючи ресурси, будуючи маршрути та цілі, під час вирішення проблем виникаючих на космічному кораблі
Keywords: жанр космічного симулятора; кооперативна взаємодія гравців; онлайн кооператив