Цифрова компетентність громадян Євросоюзу - Кохан, В. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У статті досліджується історія розвитку поняття цифрової компетентності громадян у Європейському Союзі як однієї з ключових компетентностей для навчання впродовж життя. Автором досліджені основні документи Європейського Союзу з розвитку цифрових компетентностей громадян.
Keywords: цифрова компетентність; Європейська довідкова рамка ключових компетентностей для навчання впродовж життя