Метод аналізу відеоряду тестування хірургів на лапароскопічному тренажері - Казимиров, М. А. (My University, 2020)
Мета та завдання дослідження. Метою цієї атестаційної роботи є розробка методу аналізу відеозаписів тестування на лапароскопічному тренажері для визначення тремору рук у хірургів
Keywords: аналіз відео; діагностика; комп’ютерний зір; лапароскопічний тренажер; лапароскопічна хірургія; тремор; python