Автоматизована система підтримки температури у ванні на виробництві друкованих плат - Бондаренко, А. О. (ХНУРЕ, 2021)
Автоматичний контроль є невід'ємним способом догляду у будь-якому місці. Автоматизація контролю за станом ванн на виробництві друкованих плат — це система, яка своєчасно стежить за показниками і регулює їх, а також економить величезну кількість часу і грошей користувачам.
Keywords: підтримка температури; автоматичний контроль; виробництво друкованих плат