Удосконалення частотного перетворювача напруги блоку управління електричним транспортним засобом - Ковальов, М. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – удосконалення частотноого перетворювача нарпуги в блоку управління. Предмет дослідження – частотний перетворювач напруги в електричному транспортному засобі. Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення частотного перетворювача напруги для ефективного керування електричним транспортним засобом. У процесі виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих систем керування частотними перетворювачами, визначено недоліки та можливості удосконалення. Також був вивчений принцип роботи частотних перетворювачів у контексті їх застосування в електричних транспортних засобах.Тема роботи є актуальною, оскільки ефективне керування частотним перетворювачем напруги в електричному транспорті визначає продуктивність та енергоефективність транспортного засобу. В умовах постійного розвитку технологій та вимог до зменшення енергоспоживання, удосконалення частотних перетворювачів є стратегічно важливим завданням. Тема роботи актуальна, оскільки має реального замовника, а саме КП «Тролейбусне депо №2» міста Харків. Згідно договору, було отримано матеріали для дослідження та проведено аналіз проблеми для її подальшого вирішення.
Keywords: управління електричним транспортним засобом; частотний перетворювач напруги