Методи забезпечення підвищення ефективності бізнес-процесів call-центру - Приймак, О. Ю. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – розробка інформаційної системи тестування операторів Call-центру. Методи досліджень –реінжиніринг бізнес-процесів Call-центру, методи структурного і об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування. На стадії логічного проектування на основі об'єктно-орієнтованого підходу розроблена логічна модель інформаційної системи. Реалізована інформаційна система та надано рекомендації щодо її апаратно-програмному забезпеченню. Тестування інформаційної системи підтвердило відповідність її функціональності встановленим вимогам.
Keywords: інформаційна система; call-центр; забезпечення якості обслуговування; оцінка якості послуг