Алгоритм Lazy Theta* руху "s-bot" з урахуванням рельєфу місцевості - Гриценко, І. К. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження алгоритму Lazy Theta*, для його застосування в системах навігації та управління рухом інтелектуальним мобільним "s-bot", що входить до складу однієї "Swarm - bot" - system у physical unorganized environment. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджується можливість планування маршрутів руху інтелектуального мобільного "s-bot", що входить до складу однієї "Swarm - bot" - system у physical unorganized environment. Вирішення поставленого завдання передбачає дослідження алгоритму Lazy Theta*. В даний час одна з найважливіших проблем, що вимагає вирішення при плануванні маршруту руху інтелектуального мобільного "s-bot", полягає в тому, що його траєкторія руху від початкової до кінцевої (цільової) точки маршруту в загальному випадку проходить в маловивченій обстановці. Але ця траєкторія руху повинна забезпечувати гарантовану безпеку "s-bot". Тому дослідження алгоритму планування маршруту інтелектуального мобільного "s-bot", що входить до складу однієї "Swarm - bot" - system, який у режимі реального часу забезпечував би пошук короткої та безпечної траєкторії, є в даний час актуальним завданням.
Lazy Theta* Algorithm for "S-Bot" Movement Considering Terrain Topography
Keywords: алгоритм Lazy Theta*; управління рухом; фізичне неорганізоване середовище; "s-bots"