Нейромережеві моделі класифікації зображень - Шупилюк, М. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є отримання знань про те, як сучасні нейромережеві моделі справляються з проблемою класифікації зображень, які переваги дає попередня обробка зображень та які для цього використовують коефіцієнти та типи згорток. Розглянуті існуючі набори даних на яких проходить тренування нейронної мережі, є дуже важливим фактором при аналізі якості нейронних мережей та впливає на кінцевий результат. У ході виконання атестаційної роботи були розглянуті існуючі нейромережеві моделі класифікації зображень, проаналізовані їх переваги та недоліки і вироблені рекомендації для покращення цих моделей.
Neural Network Models for Pictures Classification
Keywords: НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ; КЛАСИФІКАЦІЯ ЗОБРАЖЕНЬ; INCEPTION; RESNET; MOBILENET; CIFAR10