Розробка та проєктування сайту стоматології «МегаСтом» - Дудник, А. Е. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка WEB-видання для стоматологічної клініки «Megastom», технологія його розробки, тестування та поширення. Об’єкт дослідження – процес розробки WEB-видання для стоматологічної клініки, технологічні процеси створення та поширення цього видання на різних носіях. У даній роботі було проаналізовано технічне завдання та розроблено вихідні дані для розробки WEB-видання саме для стоматологічної клініки «Megastom». Проведено аналітичний огляд літератури з тематики розробки WEB-видання. На основі здійсненого аналізу конкурентів, цільової аудиторії та портретів типових користувачів було створено розробки WEB-видання. Також розроблена технологія його створення та тестування. У роботі також розглянуті варіанти поширення цього WEB-видання та його тестування.
Keywords: розробка макету; модульна сітка; розробка графічного дизайну; наповнення web-видання