Концепція екосистеми програмного забезпечення при управлінні проектами боротьби із великомасштабними лісовими пожежами - Романенков, Ю. О.; Феоктистова, О. І.; Данова, М. О. (Технологічний Центр, 2020)
Об’єктом дослідження виступали процеси інформаційної підтримки проектів з реалізації комплексу заходів щодо попередження, подолання і ліквідації наслідків великомасштабних ЛП, шляхом розробки і впровадження відповідних засобів в рамках новітньої парадигми екосистем програмного забезпечення (ЕСПЗ). ЕСПЗ ЛП повинна забезпечувати поступове розширення кола задач в галузі боротьби із лісовими пожежами та підвищення ефективності їх вирішення на основі накопичення і узагальнення інформації та набутого досвіду, зокрема, за рахунок удосконалення технології обробки знань
Keywords: екосистем програмного забезпечення; управління проектами