КТ 1. Проектування апаратно – програмних засобів формування інформації про робочий простір мобільної платформи. ПТ 1. Апаратна частина - Кучерявий, І. О. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – мобільна платформа та засоби зору робочого простору. Предмет дослідження – апаратні засоби мобільної платформи для формування інформації про робочий простір. Мета атестаційною роботи – розробити апаратне забезпечення мобільного робота, як частини транспортно-складської системи, та дослідити системи орієнтування на площі, за допомогою сенсорів або інших компонентів. Завдання, які вирішуються – аналіз технічного завдання; аналіз робототехнічних систем, автоматизованих транспортно-складських підсистем гнучких виробничих систем, розгляд систем технічного зору, вибір сенсора для зору робота; вибір контролера, модулі для орієнтування на площі, схема підключення компонентів. Основний результат – розроблений макет транспортної мобільної платформи.
Keywords: мобільна платформа; склад; плата керування; датчики зору