Оценивание неопределенности идентификации динамических характеристик средств измерительной техники - Захаров, І. П.; Сергієнко, М. П. (My University, 2005)
Описано процедуру оцінювання невизначеності метрологічної ідентифікації динамічних характеристик засобів вимірювальної техніки. Наведено приклади оцінювання невизначеності ідентифікації часових і частотних характеристик для засобів вимірювальної техніки, які моделюються аперіодичними ланками першого та другого порядків при визначенні їхніх постійних часу методом моментів.