Співробітництво між Харківським національним університетом радіоелектроніки та УкрНДІпротезування з підготовки фахівців з вищою освітою для протезної галузі - Аврунін, О. Г. (УкрНДІпротезування, 2017)
Описано діючу систему медико-технічної підготовки фахівців для протезної галузі України, що здійснюється на базі біоінженерної спеціальності та введеної спеціалізації в рамках сумісної навчально-методичної роботи професорсько-викладацького складу Харківського національного університету радіоелектроніки та фахівців УкрНДІпротезування.
Keywords: протезування; ортезування; професійно-практична підготовка; дисципліни спеціалізації