Програмна система таргетингу за інтересами для платформи самостійного видавництва художньої літератури - Онищенко, М. Г. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система таргетингу за інтересами для платформи самостійного видавництва художньої літератури. Об’єктами дослідження є персоналізовані рекомендації та читання і самостійне видавництво онлайн. Методи вирішення завдання – аналіз та моделювання предметної області, концептуальне моделювання, розробка серверного додатку, реалізація рекомендаційної системи на основі машинного навчання, створення веб-додатку, застосування популярних серверних .NET технологій та популярних веб технологій на основі JS. У результаті було розроблено програмну система, що дозволяє публікувати книги по главам, а також читати їх та отримувати персоналізовані рекомендації. Дана система дозволяє формувати та підтримувати читацьку спільноту на основі втримання уваги читача. Вона створена з метою доповнити типовий видавницький та читацький функціонал, а також віднайти зиск із накопиченої історії взаємодії з платформою для покращення виконання нею своїх задач.
Keywords: таргетинг; видавництво художньої літератури; художня література