Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва - Савченко, С. С. (My University, 2022)
У ході написання кваліфікаційної роботи були проведені наступні етапи: детальний аналіз обраної предметної області, дослідження альтернативних методів аналізу попиту ринку збуту кондитерської продукції, розробка модифікованого модулю складського обліку, функціональне моделювання, практична реалізація інформаційної системи та додаткових модулів. Результати роботи – інформаційна ситема, що спроможна аналізувати та прогнозувати ефективні ціни для покращення прибутковості виробництва., а також мати усі функціональні потреби для роботи такого типу виробництва.
Keywords: інформаційна система; інтерфейс доступу; система обліку; електронна комерціяцінова еластичність попиту; многокритеріальний вибір; статистичний аналіз