Савченко, С. С.2023-03-232023-03-232022Савченко С. С. Дослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництва : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на другому (магістерському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / С. С. Савченко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2022. – 139 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/22449У ході написання кваліфікаційної роботи були проведені наступні етапи: детальний аналіз обраної предметної області, дослідження альтернативних методів аналізу попиту ринку збуту кондитерської продукції, розробка модифікованого модулю складського обліку, функціональне моделювання, практична реалізація інформаційної системи та додаткових модулів. Результати роботи – інформаційна ситема, що спроможна аналізувати та прогнозувати ефективні ціни для покращення прибутковості виробництва., а також мати усі функціональні потреби для роботи такого типу виробництва.ukінформаційна системаінтерфейс доступусистема облікуелектронна комерціяцінова еластичність попитумногокритеріальний вибірстатистичний аналізДослідження та аналіз попиту для SRM-системи складського обліку кондитерського виробництваOther