Характеристика білої книги як сучасного маркетингового інструменту - Соколова, Л. В.; Сіденко, О. О. (ХНУРЕ, 2022)
Сучасний період розвитку різноманітного бізнесу у всьому світі характеризується посиленням впливу інтегральних маркетингових комунікацій, появою нового інноваційного маркетингового інструментарію впливу на споживачів ринку B2C. Непередбачувані, стрімко мінливі зміни купівельної поведінки споживачів в умовах сучасного BANI-світу обумовлюють появу нових викликів та вимушують фахівців-маркетологів підприємств розробляти нові інноваційні технології комунікаційних взаємовідносин із споживачами, новий інструментарій маркетингу.
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку; інноваційний потенціал