Ідеї Григорія Сковороди і сучасна освіта - Журавель, Д. Г. (ХНУРЕ, 2022)
Освіта - система наукових і культурних цінностей, які формуються протягом життя людини. Одними із перших про це зазначали просвітники, найяскравішим представником яких в України вважають Григорія Сковороду, завдяки роботам якого можна оцінити актуальність ідей просвітництва сьогодні.
Keywords: просвітницькі ідеї Г. Сковороди; сучасна освіта