Проблеми правового забепечення державного санкційного регулювання господарської діяльності - Бойчук, Р. П. (Право, 2018)
Досліджено проблеми методологічного забезпечення та формування інструментів державного регулювання господарської діяльності в Україні в період економічних санкцій. У даний час відсутні як чітко сформульована методологічна основа систематизації засобів, які притаманні відповідним методам управлінського впливу на господарську діяльність в період дії економічних санкцій, так і мето дика їх застосування з прогнозованістю ефективності в цілях розвитку соціально-економічної системи країни. // The problems of methodological support and formation of instruments of state regulation of economic activity in Ukraine in the period of economic sanctions are investigated. Currently, there is no clearly formulated methodological basis for systematization of funds, which are inherent in the relevant methods of managerial influence on economic activity during economic sanctions, and methods of their application with predictable efficiency for the development of socio-economic system.
Keywords: засоби державного регулювання господарської діяльності; економічні санкції; means of state regulation of economic activity; economic sanctions