Ефективний пошук наближених підрядків для маленьких алфавітів - Вечур, О. В.; Насонов, Є. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді визначається задача наближеного пошуку підрядків за відстанню Геммінга та наводиться алгоритм на основі підходу multi-Volnitsky. Наведено порівняльні графіки з іншими алгоритмами, які вирішують дану задачу, що доказує швидкіть алгоритму, хоча він і використовує більше пам’яті та часу на попередній підрахунок даних
Keywords: алфавіт