Геодезичне намотування корда шини з врахуванням її форми під навантаженням - Табакова, И. С. (МДПУ ім. Богдана Хмельницького, 2015)
В роботі наведено спосіб геометричного моделювання геодезичних траєкторій на поверхні, яка наближає поверхню шини з врахуванням її геометричної форми під навантаженням.
Keywords: геодезична траєкторія; періодичність розташування геодезичних; процес намотки корда; автомобільна шина