Розробка підсистеми оплати міського транспорту на основі біометричних даних - Еккер, А. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка компонентів підсистеми оплати проїзду в міському транспорті на основі біометричних даних для надання клієнтам зручності користування послугами міського транспорту. Методи дослідження – методи визначення алгоритмічної моделі служби та проектування роботи додатку і моделювання алгоритмів роботи програмного забезпечення. Дослідження проводилося на IBM-сумісному персональному комп'ютері (тактова частота процесора 2.4 ГЦ, обсяг оперативної пам'яті – 8 ГБ) за допомогою пакетів програм Intellij Idea, Intellij PyCharm та Android Studio та на мобільному пристрої Honor під керуванням операційної системи «Android». Результати атестаційної роботи – додаток, що дозволяє сплачувати проїзд у міському транспорті на основі біометричних даних. Область застосування – розроблений додаток можна широко використовувати серед великої кількості користувачів для сплати міського транспорту.
Keywords: економіко-математична модель; машинне навчання; міський транспорт; android; java; python