Аналіз трендів у сфері рекрутингу та їх відображення в функціональних можливостях додатків - Побіженко, І. О.; Стрюкова, Д. В.; Клименюк, Е. С.; Харченко, П. Д. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі досліджено сучасні тенденції у рекрутингу з використанням сучасних технологій та алгоритмів штучного інтелекту. Зокрема, розглядається вплив автоматизації, використання систем штучного інтелекту та аналітики даних на процес підбору персоналу та навчання.
Keywords: рекрутинг; тренд