Особливості фізичного стану жінок - Захватова, Т. Є. (Nauka i studia, 2021)
В статті описується необхідність враховувати анатомофізіологічні особливості при організації занять фізичними вправами з жінками
Keywords: фізичний стан жінок; антомофізіологічні особливості; фізичне навантаження; функціональні зрушення