Ідентифікатор додатків і послуги для IоT - Попик, В. І. (My University, 2021)
На сьогоднішній день ідентифікатори використовуються для різних цілей в додатках IoT. Основним завданням ідентифікатора, який присвоюється тій чи іншій речі, є ідентифікація, що дозволяє однозначно визначати речі і бути цільовими сутностями додатків IoT.
Keywords: IоT