До проблеми організації законодавства України - Черняєва, Д. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У праці обґрунтована потреба систематизації та перегляду діючого правового масиву інноваційного законодавства задля приведення його у організований, узгоджений стан шляхом кодифікації.
Keywords: інноваційне законодавство; інноваційний кодекс