Впровадження систем штучного інтелекту в процеси поліграфії: автоматизація та контроль якості - Дзеніс, Є. (ХНЕУ, 2025)
У сучасному світі розвиток поліграфічної промисловості супроводжується впровадженням технології штучного інтелекту (ШІ). Ця взаємодія є необхідною умовою для підвищення ефективності та якості процесу виробництва друкованої продукції. ШІ забезпечує стабільні робочі можливості при масовому виробництві, не тільки знижуючи витрати і кількість бракованої продукції, але і допомагає підвищити ефективність друкарських підприємств.
Keywords: поліграфічн промисловість; виробництво друкованої продукції