Розробка пристрою ідентифікації індивідуального доступу - Родітєлєв, О. М. (My University, 2024)
Мета роботи: створити проєкт для доступу та реєстрації відвідуваності приміщення. Розробка даного проєкту ведеться на базі мікроконтролера Arduino, в середовищі розробки Arduino IDE. У першому розділі було проведено дослідження системи обліку відвідуваності, вибір запірного пристрою і технології дистанційного відстеження. У другому розділі був зроблений вибір основних пристроїв, що використовуються в системі, а саме: об'єкта управління, ключа ідентифікації та радіочастотного зчитувача. У третьому розділі було послідовно описаний алгоритм розробки системи обліку відвідуваності.
Keywords: запірний механізм; реєстрація відвідуваності приміщення; мікроконтролер Arduino