Експериментальні й теоретичні дослідження захищеності Wi-Fi каналів з технологіями MIMO - Лисечко, В. В. (My University, 2019)
Об'єктом дослідження є технології Wi - Fi, технологія МІМО, режими роботи МІМО, їх недоліки та переваги в порівнянні з іншими технологіями. Предметом дослідження є аналіз захищеності системи МІМО на основі кластерної моделі відвідного каналу. У середовищі Mathlab зроблена модель каналу поширення МІМО з відвідним каналом і в реальній обстановці експериментально було виміряно імпульсні характеристики, і порівняні з ідеалізованою характеристикою.
Keywords: технологія МІМО; технологія WI-FI; імпульсна характеристика; модель каналу розповсюдження; відвідний канал; кластер