Удосконалення конструкції лабораторного макету для дослідження - Тищенко, С. М. (My University, 2020)
Розроблено проект удосконаленої конструкції існуючого лабораторного макету для дослідження характеристик 2х-координатного акселерометра з використанням комп’ютерної системи автоматизованого проектування AutoCAD та середовища Simulink системи комп'ютерного моделювання MatLab шляхом комп’ютерного моделювання окремих складових лабораторного макету, передбачених проектом його удосконалення
Keywords: акселерометр; autocad; matlab; моделювання процесів