Аналіз ефективності методів маршрутизації збалансуванням навантаження трафіку мережі Wi-Fi - Сірик, А. В. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є Інтернет Речей. Предмет дослідження – аналіз ефективності методів маршрутизації з навантаженням балансування трафіку Wi-Fi. Цілі аналізу ефективності методів маршрутизації ELB із балансуванням навантаження Wi-Fi трафіку полягає в поліпшенні взаємодії та зручності використання Інтернету Речей. Метод дослідження - аналіз.
Keywords: інтернет речей; IoT-пристрої; IEEE 802