І. Ю. Рєпін у фондах образотворчих видань книжкової палати України 1930-х рр. (присвячується 180-річчю від дня народження художника) - Дояр, Л. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Постать видатного майстра реалістичного живопису Іллі Юхимовича Рєпіна (1844-1930) є справжньою глибою в мистецькому просторі ХІХ – першої чверті ХХ століття.
Keywords: книжкова палата; живопис