Система керування сигнальними пристроями регулювання дорожнього руху за допомогою нейронної мережі - Гавриленко, А. В. (ХНУРЕ, 2019)
Роботу присвячено вивченню способів розрахунку інтервалів роботи дорожнього світлофора та реалізації визначення цих інтервалів за допомогою нейронної мережі. Визначено переваги такого способу знаходження інтервалів над математичними розрахунками.
Keywords: дорожній рух; транспорт; нейронна мережа