Зміна характеристик кардіосигналу під дією іонізуючого випромінювання - Кампос Діас Хавер Густаво; Бих, А. І.; Величко, О. М. (НТУ "ХПІ", 2021)
Розглянуто питання змін параметрів електрокардіосигналу під дією гамма-випромінювання. Реалізовано програмне забезпечення на основі вейвлет-перетворення для сегментації сигналу ЕКГ.
Keywords: Електрокардіографія; іонізуюче випромінювання