Правові засади державного регулювання підприємницької діяльності: проблеми формування - Бойчук, Р. П. (Право, 2019)
У статті розкриваються поняття «правові засади підприємницької діяльності» та «правовий механізм державного регулювання підприємницької діяльності», проаналізовані теоретичні підходи щодо їх тлумачення. // The article reveals the concepts of "legal principles of entrepreneurial activity" and "legal mechanism of state regulation of entrepreneurial activity", analyzes the theoretical approaches to their interpretation.
Keywords: правові засади підприємницької діяльності; державне регулювання підприємницької діяльності; дозвільна система у сфері господарювання; ліцензування; legal bases of entrepreneurial activity; state regulation of entrepreneurial activity; permitting system in the sphere of management; licensing