Моделювання синтезу зображень сцен великих просторів методом зворотного трасування - Леванда, О. С. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є розробка алгоритму, що реалізує концепцію панорамних сцен, для застосування його в системах візуалізації (СВ); виконаний аналіз обсягу обчислень, які супроводжують різні варіанти реалізації завдання екстраполяції для побудови алгоритму панорамних сцен. Представлено додаток, що дозволяє реалізувати і досліджувати алгоритм.
Simulation of Large Space Scene Images Synthesis by Backword Ray Tracing Method
Keywords: панорамна сцена; ітерація; сфера; похибка; екстраполяція