Метод ендопротезування суглобів кисті людини - Чечель, Т. О. (ХНУРЕ, 2022)
Утримуються від установки імплантату, якщо не можна виключити підвищене навантаження на суглоб. Оскільки в подібному випадку, всупереч очікуванням пацієнтів, операція не виявиться досить ефективною, також з часом можуть посилитися біль, деформація і нестабільність суглоба.
Keywords: ендопротезування; дефекти суглобів; м’які тканини