Розвиток методів оптичної томографії - Кальна, О. О. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – методи оптичної томографії. Предмет дослідження – підвищення характеристик методів оптичної томографії. Мета роботи – розвиток систем та методів оптичної томографії завдяки використанню фемтосекундних лазерних технологій. Метод – теоретичний з використанням пакету прикладних програм MatLab. В атестаційної роботі розглянуті методи оптичної томографії, їхні переваги й недоліки, а так само запропоновані способи підвищення розвитку систем і методів оптичної томографії завдяки використанню фемтосекундних лазерних технологій.
Keywords: біотканина; довжина хвилі; оптична гребінка; оптична когерентна томографія; роздільна здатність; фемтосекундний лазер