Дослідження стійкості на подвійні перегини плівок для вакуумного формування - Маїк, В. З.; Дудок, Т. Г.; Кусьмерчик, Яцек (ХНУРЕ, 2022)
Вакуумне формування – процес формування виробів із заготовок у вигляді плівки або листа, нагрітих до температур, при яких полімер переходить у високоеластичний стан. Робота присвячена дослідженню стійкості плівок до подвійних перегинів для процесу вакуумного формування рельєфно-крапкових зображень.
Keywords: вакуум; подвійні перегини плівок