Загальна неоднорідна задача теплопровідності для кола - Шпількін, А. Р.; Стогній, Н. П. (My University, 2023)
Відновлено той ланцюг умовиводів, який схований за записом умови і отриманим результатом, розроблено алгоритм розв'язування неоднорідної задачі теплопровідності для кола. Це дасть змогу узагальнити та систематизувати знання студентів із даної теми, спонукати їх виходити за рамки курсу «Диференціальні рівняння у частинних похідних», вести навчально-дослідницьку роботу.
Keywords: неоднорідна задача; теплопровідність; диференціальне рівняння