Дослідження онлайн-платформ для діджиталізації настільних ігор - Тира, М. А. (My University, 2022)
Метою роботи є спроба підвищення впізнаваності продукції та дохідності проєктів українських видавництв настільних ігор шляхом діджиталізації існуючих популярних настільних ігор. Об’єктом дослідження є діджиталізація настільних ігор та цифрові ресурси для її реалізації та публікації результатів. Предметом дослідження є метод експертних оцінок, за допомогою якого буде перевірено сформульовану гіпотезу та досягнуто мету даного дослідження. В ході кваліфікаційної роботи були вирішені наступні завдання: огляд літератури за темою дослідження, аналіз стану проблеми і постановка задачі дослідження, визначення та класифікація настільних ігор, стан розвитку цифрових настільних ігор; огляд відмінностей процесу діджиталізації настільних ігор за допомогою різних типів онлайн-платформ; обґрунтування вибору методів проведення дослідження, виконання економічної частини роботи, розрахунок одноразових витрат на проведення наукових досліджень, оцінку результатів дослідницької роботи, визначення економічної ефективності результатів.
Keywords: діджиталізація настільних ігор; настільна гра